Pont del Gat Monistrol 4 – Montbui 3. Victòria importantíssima!

Ahir vam gaudir d’un gran partit i es va demostrat, un cop més, que al Pau Ribas i amb el suport de la nostra afició és molt difícil que marxin punts. Gran victòria que arriba en un moment molt necessari per no despenjar-nos a la classificació.

Com de costum, l’equip va sortir una mica fred i en les dues primeres jugades del partit, a la contra, vam rebre dos gols. Minut 3 i perdíem 0-2. Dos gerros d’aigua freda que no auguraven una bona tarda, però a partir d’aquest moment l’equip es va centrar i va començar a jugar com sap. Poc a poc ens vam anar fent dominadors del cap i aviat va arribar el primer gol, un penal transformat per en Lluc Flores. Al cap de pocs minuts, en Lluc repetia diana en una falta assajada i executada a la perfecció pel petit dels Flores. L’equip no va deixar d’apretar i van arribar dos gols més: una contra acabada per en Javi i una gran jugada col·lectiva que va marcar en Marc Flores. Cap a vestuaris amb la feina feta i remuntada aconseguida.

La segona part l’equip va sortir molt més endollat i controlant el ritme en tot moment fin la expulsió de’n Cristian. Ens quedàvem en inferioritat dos minuts. L’equip va defensar amb molta intensitat però quan només quedaven 10 segons per recuperar l’igualtat numèrica, el Montbui va marcar el tercer gol. A partir d’aquest moment el partit es va trencar, amb contres d’un i altre equip i joc elèctric. Un cop més l’Esteve, el nostre porter, va fer una actuació estel·lar, parant un doble penal i aturant tota pilota que anava entre els tres pals. Resultat final 4-3 i tres punts vitals.

Aprofitem per donar les gràcies a la nostra magnífica afició. Un comportament modèlic i animant en tot moment a l’equip. Sou collonuts!