Crònica Monistrol vs CSC Futsal

Primers tres punts guanyats a la temporada. El partit ha estat difícil i equilibrat en tot moment. Un gol al minut 10 de’n Mendo ens posava per davant. L’equilibri era la tònica dels següents minuts, tot i que, com de costum, moltes ocasions clares fallades no ens han permès eixamplar la diferència en el marcador fins que una jugada individual de’n Daniel Holgado va posar el 2-0. Despré d’uns minuts amb els dos equips amb 5 faltes, una falta a 5 minuts del final va provocar el 2-1 al transformar el doble penal corresponent.

També és habitual que a l’equip li costi agafar el ritma als inicis de la segona part. Prova d’això foren els dols gols encaixats en contra en els minuts 3 i 6 de la segona part. Les coses es van posar difícils, però un temps mort on el míster va esperonar l’equip indicant les errades a resoldre va activar als jugadors. AL minut 14 gol de’n Mendo i al 17 segon de’n Daniel Holgado. A partir d’aquí el CSC va jugar de cinc, però una fantàstica defensa va ocasionar 4 gols més al contraatac.

Volem felicitar l’equip, que un cop més va remuntar un resultat advers, al cos tècnic, que va saber gestionar totes les fases del partit, a l CSC Futsal per la seva esportivitat i a l’afició pel seu bon comportament a la grada. 3 punts al sac i a entrenar fort per seguir en la línia ascendent actual.