Crònica: Rosario Central 3 – Pont del Gat Monistrol 1

Una altra dura derrota al camp del Rosario Central. Partit molt igualat on ens ha perjudicat molt el gol rebut en la primera jugada del partit. 0-1 que s’ha mantingut tota la primera part. Com és costum en el inici de temporada, hem fallat un munt d’oportunitats clares, entre elles 5 pals, que ens haurien portat a vestidors en avantatge.

Segona part del mateix calibre. Igualtat en ocasions i per fi ha arribat el gol de l’empat marcat per en Josep Mendoza. A partir d’aquest moment, hem portat el pes i control del partit, però en una contra ha arribat el segon gol del Rosario. Internada per el lateral i passada al segon pal que, desafortunadament, ha marcat en pròpia porta un dels nostres jugadors. Hem continuat pressionant i quan estàvem jugant de cinc i controlant, ha arribat el tercer del Rosario a falta d’escassos segons per la finalització del partit.

Estem tristos perquè tot i que ens sentim iguals o superiors als rivals, la nostra manca d’encert ens condemnen a derrotes ajustades. Estem segurs que si seguim treballant com fins ara, les ocasions acabaran entrant i començarem a pujar en la classificació.

Volem fer esment especial a les nostres tres seguidores (Maite, Calra i Júlia) que han vingut a Barcelona, ens han animat sense descans i ens han donat suport en tot moment. La propera victòria us la dedicarem!