Crònica Monistrol vs. Prosperitat

Crònica del Partit. El matx ha començat amb un emotiu homenatge a Marc Centelles, jugador que va patir un accident el passat dimarts i que estarà de baixa 6 mesos. L’equip ha sortit amb una samarreta on es podia llegir “Ànims Cente” i hi ha hagut una forta ovació de la grada, tot sigui dit, plena de gom a gom.

La primera part ha començat de cara marcant Lluc Flores un gol al minut dos. A partir d’aquí el nerviosisme junt amb preses de decisions equivocades han fet que la Prosperitat agafés el control del partit fins al descans. Dos errors han propiciat els dos gols marcats per la Prospe, un de contraatac i un de penal. Desgraciadament Eric Vallès ha vist dues grogues que han suposat la seva expulsió, la darrera a la jugada del penal.

Al vestuari, la xerrada del míster ha servit per posar les coses en ordre i tot just començar la segona part Iker ha marcat el 2-3. El control del partit ha estat completament nostre tinguen un munt d’ocasions clares per marcar varis gols. Avui no hem estat massa encertats de cara a porteria. Quan tot estava de cara LLuc Flores ha estat expulsat per doble groga. L’equip s’ha quedat dos minuts en inferioritat i més de 6 minuts sense canvis. En aquest moment ha sortit l’adn Monistrol i no solament s’ha mantingut la porteria a zero, sinó que en un contraatac ha vingut el 3-3  a càrrec de l’Adrià.

Esment especial a l’Esteve que ha sigut peça clau per mantenir la porteria només amb tres gols. Un partit extraordinari demostrant, un cop més, que tenim la porteria molt ben coberta.

En resum, un empat just, una part dominada per cada un dels equips i un bon començament de lliga i homenatge a en Marc. Agraïm la visita de la Prosperitat així com el seu modèlic comportament a pista. És un plaer jugar amb rivals així.

Gràcies a tots per la vostra assistència al pavelló i ens veiem en 15 dies. Amunt Monistrol!