Club Gràcia FS 6 – Pont del Gat Monistrol 2

Primera derrota de la temporada a la pista del Gràcia. Com ve siguen habitual en aquest inici de temporada, la manca d’efectivitat de cara a porteria i els infortunis han fet d’un partit propici per treure un bon resultat es convertís en un marcador inflat en contra.

La primera part ha acabat 2 a 1 després d’un inici de partit molt equilibrat. A mesura que passaven els minuts, hem malgastat un munt de clares oportunitats: xuts, segons pals… i l’adversari ha convertit en gol les poques vegades que ha arribat.

La segona part ha començat amb un gol en pròpia porta que ens ha deixat molt tocats anímicament. Al cap de pocs segons, un altre gol de contraatac del Gràcia ens ha posat el partit molt difícil. Els últims 7 minuts els hem jugat de 5, però no hem aconseguit convertir cap oportunitat i el rival ha aprofitat l’ocasió per fer els dos darrers gols.

Marxem amb mal gust de boca, sabent que si som capaços de pujar l’efectivitat de cara a porta, podrem aconseguir molts punts aquesta temporada. Ara toca refer-se, entrenar i pensar en el proper partit a casa on esperem un bon resultat davant la nostra afició.